BROWBAR

BROWBAR

Flawless brows, het valt niet meer te ontkennen, wenkbrauwen zijn uitgegroeid tot één van de grootste schoonheidsobsessies van de laatste jaren. Ze bepalen in sterke mate de vorm van je gezicht. Perfect gemodelleerde brows doen je er jonger en karaktervoller uitzien.

Bij aanvang van je browdez-vous, wordt er geluisterd naar jouw wensen. Vervolgens wordt er gemeten om op die manier de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht te bepalen. We gaan jouw wenkbrauwen shapen, trimmen en waxen.

Hierbij wordt er gewerkt met de make-up producten van de befaamde Kelley Baker Brows, de enige echte Celebrity Brow Queen, die zowat de helft van alle Hollywoodvrouwen op haar klantenlijst heeft staan. Ook geef ik je graag advies over welke producten jouw brow game naar een hoger niveau kunnen tillen.

Door middel van eyebrow tinting kan je ook wenkbrauwen met lichte haartjes een mooie vorm geven. Je kan deze kleur tot vier weken lang behouden.

Je kan ook kiezen voor de brow-hype van het moment, namelijk. De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes (vijf weken), maar ook de huid (twee weken). Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier en voller effect.

PRIJS   € 20

PRIJS   € 25

PRIJS € 30

PRIJS   € 49

PRIJS   € 15