About

Mijn naam is Ferris Demuynck, 35jaar, mama van 2.

In combinatie met mijn hogere studies ben ik een Beauty opleiding gaan volgen. Ik wist dan ook redelijk snel dat ik mijn eigen zaak wilde starten. Sinds 2012 ben ik zaakvoerster van Au Bel Orient. De naamkeuze van mijn zaak werd vooral geïnspireerd door mijn gevoel, de vele reizen & ervaringen in het midden-oosten. De pure schoonheid, vakmanschap & traditionele behandelingen waren mijn bron van inspiratie.

Ik hou ervan de natuurlijke schoonheid in een vrouw te accentueren & te laten stralen.Doorheen mijn traject groeide mijn passie voor het vak enkel maar & ging ik me specialiseren in huidverbetering en Semi-permanente make-up.

Mijn doel is dan ook iedere klant kwaliteit te bieden met een prachtig eindresultaat. Ons aanbod bestaat uit enkele specialisaties, gecombineerd met pure passie.
Ik hou ervan mezelf te blijven uitdagen & groeien. Sinds kort opende ik mijn eigen Academy, wat altijd al een grote droom van mij was. Mijn passie kunnen delen & anderen inspireren. Binnen mijn Academy ligt de focus vooral op SPMU-Lashes & Brows.

Can’t wait to meet you @ Au Bel Orient!

Ferris